همزمان با شصت و هفتمین سالروز تولد زندهیاد «آندره آرزومانیان» قطعهٔ «رفیقِ رؤیا» توسط سالنوای موسیقی ایران بازنشر شد.
«رفیقِ رؤیا» اثری است با آهنگسازی محسن مرشد، ترانهای از یغما گلرویی و خوانندگی مازیار ظریف صنایعی، همراه با پیانوی آندره آرزومانیان و ویلنِ علی جعفری پویان. این قطعه سال ۱۳۸۶، در استودیو پاپ و توسط حمیدرضا آداب ضبط شده است.
«رفیقِ رؤیا» را در این لینک بشنوید.
آندره آرزومانیان، موسیقیدان، نوازنده پیانو و آهنگساز، ۱۵ آبان سال ۱۳۳۳ در تهران متولد شد. او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۵۶ با نوازندگی پیانو آغاز کرد. وی در آثار بسیاری به عنوان نوازنده پیانو حضور داشت که از آن جمله میتوان به موسیقی فیلمهای «ازکرخه تا راین»، «بوی پیراهن یوسف»، «آژانس شیشهای»، «آخرین پرواز»، «من ترانه ۱۵ سال دارم»، «زن امروز»، «سام و نرگس»، «دستهای آلوده» و «مرسدس» و همچنین آلبومهای موسیقی «پاییز طلایی» به آهنگسازی فریبرز لاچینی، «چیدن سکوت» به آهنگسازی بابک بیات، «سمفونی ایثار» به آهنگسازی مجید انتظامی و ... اشاره کرد.
آندره آرزومانیان در حیطهٔ آهنگسازی فیلم نیز فعالیتهای بسیاری داشت. موسیقی فیلمهایی نظیر «ماهی»، «سیمرغ»، «شنگول و منگول»، «رانده شده»، «علی و غول جنگل»، «سکوت»، «گارد ویژه»، «فرار از جهنم»، «زن ایرانی»، «الهه زیگورات»، «جهان پهلوان تختی»، «شبیخون»، «پسران آجری»، «نطفهٔ شوم» و ... از جمله آثار موسیقی فیلم او هستند. تنظیم آلبوم «گلباران» با صدای عباس بهادری، «خواب گریهها» با صدای قاسم افشار، «کجا به خنده میرسیم» با صدای مانی رهنما و «آخرین آواز عشق» به همراه بابک شهرکی، از دیگر یادگاریهای این هنرمند فقیدِ موسیقی ایران است.
آندره آرزومانیان ۱۱ خرداد سال ۱۳۸۹ پس از یک دوره بیماری به دلیل ابتلا به سرطان مغز استخوان، در سن ۵۶ سالگی درگذشت و در قطعهٔ هنرمندان بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
در آذر سال ۱۳۹۶، مراسم بزرگداشت و یادبودِ آندره آرزومانیان در سومین دورهٔ سالنوای موسیقی ایران برگزار شد.
یادش گرامی
دیدگاه خود را بیان کنید
- ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.